Besök på Frö restaurang i Sälen

Som säsongsanställd på vinterskidort gäller det att utnyttja sina lediga dagar på ett klokt sätt. Äta gott och umgås med bra människor är en del av ledig söndag.

Denna vasaloppssöndag åkte jag och några av mina kollegor från Lammet & Grisen till Frö restaurang som är nyöppnad för denna säsong .

I varm och ombonad miljö där varje detalj är mycket genomtänkt slängde vi oss över konceptet med åtta rätter och drycker därtill. Med lokalproducerade råvaror kan rätterna förändras från en dag till en annan så det vi åt kanske inte är det som serveras någon annan dag . Det finns dock en a la carte som är fast.

Idén med smårätter som serveras i form för att delas gör måltiden enkel och samtalsvänlig. Du blir mottagen serverad på ett personlig och professionellt sätt av den kunniga servisen vilket förutom den välsmakande maten bidrar till upplevelsen.

Vi åkte alla därifrån mätta och uppfyllda av de härliga smakerna och trevliga atmosfären. Är du sugen på en gastronomisk resa under ditt besök här i Sälen med omnejd kan du sätta upp ett besök här på din agenda.

Jag gratulerar Frö till en sån fin start och ser fram emot en god fortsättning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s