Första gången

I mitt allra första blogginlägg kommer det här en presentation av av mig själv  och det jag vill dela med mig av .

Det som driver mig framåt är ständig nyfikenhet, passion för mitt yrke och den värld jag lever och verkar i . Mitt yrke som sommelière är även min hobby och livsstil. I över 30 år har servicenäringen varit den plats i tillvaron som skänkt mig mycket , glädje och tillfredställelse. Många resor och möten med människor både som kollegor och gäster i alla åldrar och storlekar har bidragit till kunskap och utveckling både som yrkes och privatperson.

Ni kommer att få ta del av mina tankar från ett långt yrkesverksam tillvaro samt hur det är att fått ganska många år och fortfarande älska sitt arbete och branschen som jag arbetar i .

Utöver mitt yrke så finns det även en passion för kunskapsdelning, provningar och kurser är en del av min tillvaro. Trivs även vid spis och grytor.

I trädgård samt skog och mark hämtar jag lugn och ro . För att kroppen ska hålla så åker längdskidorna på under vintertid, joggingskor samt cykel vid mildare klimat ger styrka och kraft till både kropp och själ.

Det ska bli ett nöje att få dela detta med er.

 

2 reaktioner till “Första gången

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s