Svenska Sommelierföreningen

Sedan 2012 är jag förtroendevald ordförande i Svenska Sommelierföreningen, ett uppdrag som jag är stolt och känner mig hedrad inför. Svenska Sommelierföreningen är en ideell förening för yrkesverksamma sommelierer.

Uppdatering 2018-03-12

Vid årsmötet igår valde stämman en ny ordförande. Så efter 30 år som aktiv i föreningen tackar jag så mycket för mig och önskar den nya styrelsen lycka till i sitt arbete. Det har varit mycket intressanta och lärorika år med möten, provningar och måltider samt resor som har berikat min tillvaro.

Jag är så tacksam för allt jag fått varit med om och upplevt.

Nu gäller det att anpassa sig till en tillvaro med mycket mer tid tillgänglig . Min passion för det gastronomiska livet finns kvar samt min nyfikenhet på att lära mig nya saker hela tiden.

Vill du veta mer om Svenska Sommelierföreningen? Läs mer på vår hemsida.

10171820_10201397884063763_1741995386_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s